I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, October 29, 2012

MC

As'kum and hai !!

Hari ni MC daripada g kerja. Demam rasa nak pitam. Bangun pagi macam biasa, tapi tetiba rasa nak pitam. Lepas 20 minit duduk depan cermin, baru decide tak nak g kerja sebab takut nanti pitam plak dalam msa otw nk pergi kerja. Sape nak tolong???.

Mata pun tetiba plak bengkak bangun2 tadi. Adoi, sakit mata plak ke..rasa nye tak. Sebab tak merah pun, cume rasa tak selesa. Kejap  lagi nak g klinik nak check and amik MC sekali. Nasib~.

Jauh di sudut hati risau sebenarnye. sebab hari ni kan hari isnin. Bos aku plak sebelum raya dia dah cuti 2 hari. Hari ni dia masuk opis mesti banyak kerja yang tertangguh and perlukan approval dia. So, aku mintak tlg ain untuk tolong pass kan pada bos aku.

Semoga esok mata nie okay. =)

No comments: