I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, October 25, 2012

Hai ~

Assalammualaikum and Hai !.
Lama giler aku tak update blog aku nie, dah berabuk dah..fuh..fuh~~.
Aku rasa lebih 6 bulan kot aku tak update blog sebab ape almaklumlah buzy dengan kerja katakan.
Oh, sebelum aku terlupa aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA, selamat balik ke kampung. Aku nie belum pun start cuti lagi taw, hari2 terakhir pun still lagi bekerja. Tapi orang lain yang sibuk tanya dekat aku dapat kerja half day ke tidak sebab diorang nak aku tolong tanyakan pada bos aku. Memang TAK lah kan.

Kalau korang nak sangat half day napa taknak amik jek cuti awal-awal, skunk taim2 nie plak nak mintak cuti  dengan aku. Kalau aku bos takpelah, nie nak mintak aku tanyakan bos aku boleh amik half day ke tidak. Kunk tak pasal-pasal nama aku jugak buruk, bukan nama diorang. Kunk tak pasal-pasal bos aku ingat aku plak yang yer-yer nak balik awal. Amik cuti taknak kan.Konon-konon nak jimat cuti lah gamaknye. Puih~.

Oh, korang ape cerita? sihat ke? dha membebel banyak-banyak baru nak tanya khabar korang kan?. hehehehe. Sorry lah, lepas kan geram dulu apa-apa pun. Dah nama pun blog aku, suke hati aku lah nak tulis ape dulu. weeeee~~

Ha, ni aku tengah sibuk macam mane aku nak un-Private kan blog aku nie..waaaa!!. Dulu blog ni lain, sebab guna yahoo, lepas tu skunk nak bukak pun kena guna google akaun, tapi aku tak tukar pun lagi. adoi, nak explain dekat korang pun aku sendiri dah pening nie. =)

Eh, nanti kite sambung lagi yer. Tapi tak tahulah bile lagi aku dapat update =). Bye guys!

No comments: