I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, October 30, 2012

Testing Blog~

Cubaan..cubaan..1,2,3....

*Cubaan blog untuk kau Puan CT...hihih

Monday, October 29, 2012

SELAMAT PENGANTIN BARU BOB~

Tanggal 21 Okt 2012, Mohd Safuan a.k.a Bob selamat dinikahkan dengan Isterinya Zuhriana. Tahniah! Tak sangka dah kawen dah abg aku sorang nie. Aku memang anggap Bob ni macam abg aku sendiri. And untuk pengetahuan korang jugak, bob nie lah yg dah kenalkan aku dengan ipin. Tak sangka, dia kawen dulu. Jodoh-jodoh~.

Okay, ni aku tunjuk sikit gambar dihari perkahwinan beliau. Tak sempat nak amik semua sebab terlampau buzy sangat pengantin kite ni :-
Aku dan Bob~

 Lain keje kami. he3

Ni lagi teruk hi3

Ape2 pun aku ucapkan tahniah sekali lagi dekat Bob. Jage bini2 elok yer. Sayangilah bini anda =)

MC

As'kum and hai !!

Hari ni MC daripada g kerja. Demam rasa nak pitam. Bangun pagi macam biasa, tapi tetiba rasa nak pitam. Lepas 20 minit duduk depan cermin, baru decide tak nak g kerja sebab takut nanti pitam plak dalam msa otw nk pergi kerja. Sape nak tolong???.

Mata pun tetiba plak bengkak bangun2 tadi. Adoi, sakit mata plak ke..rasa nye tak. Sebab tak merah pun, cume rasa tak selesa. Kejap  lagi nak g klinik nak check and amik MC sekali. Nasib~.

Jauh di sudut hati risau sebenarnye. sebab hari ni kan hari isnin. Bos aku plak sebelum raya dia dah cuti 2 hari. Hari ni dia masuk opis mesti banyak kerja yang tertangguh and perlukan approval dia. So, aku mintak tlg ain untuk tolong pass kan pada bos aku.

Semoga esok mata nie okay. =)

Thursday, October 25, 2012

Hai ~

Assalammualaikum and Hai !.
Lama giler aku tak update blog aku nie, dah berabuk dah..fuh..fuh~~.
Aku rasa lebih 6 bulan kot aku tak update blog sebab ape almaklumlah buzy dengan kerja katakan.
Oh, sebelum aku terlupa aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA, selamat balik ke kampung. Aku nie belum pun start cuti lagi taw, hari2 terakhir pun still lagi bekerja. Tapi orang lain yang sibuk tanya dekat aku dapat kerja half day ke tidak sebab diorang nak aku tolong tanyakan pada bos aku. Memang TAK lah kan.

Kalau korang nak sangat half day napa taknak amik jek cuti awal-awal, skunk taim2 nie plak nak mintak cuti  dengan aku. Kalau aku bos takpelah, nie nak mintak aku tanyakan bos aku boleh amik half day ke tidak. Kunk tak pasal-pasal nama aku jugak buruk, bukan nama diorang. Kunk tak pasal-pasal bos aku ingat aku plak yang yer-yer nak balik awal. Amik cuti taknak kan.Konon-konon nak jimat cuti lah gamaknye. Puih~.

Oh, korang ape cerita? sihat ke? dha membebel banyak-banyak baru nak tanya khabar korang kan?. hehehehe. Sorry lah, lepas kan geram dulu apa-apa pun. Dah nama pun blog aku, suke hati aku lah nak tulis ape dulu. weeeee~~

Ha, ni aku tengah sibuk macam mane aku nak un-Private kan blog aku nie..waaaa!!. Dulu blog ni lain, sebab guna yahoo, lepas tu skunk nak bukak pun kena guna google akaun, tapi aku tak tukar pun lagi. adoi, nak explain dekat korang pun aku sendiri dah pening nie. =)

Eh, nanti kite sambung lagi yer. Tapi tak tahulah bile lagi aku dapat update =). Bye guys!