I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, August 1, 2012

Kembali =D

Assalammualaikum dan salam ramadhan semua =). Tak terlewat kot kalau aku nak ucapkan selamat berpuasa dan meyambut bulan ramadhan al mubarak pada semua kan?. Pose jangan tak pose taw. 

Lama dah aku tak menulis dekat blog nie, bukan ape aku jadi malas sebab ada a few bebudak ofis yang suke nak stalker-stalker blog aku ni. Tak tahu lah ape masalah diorang sampai sanggup cari dekat google pasal blog aku yg tak bape nk famous nie. Lepas tu asal jumpe aku nk sibuk nak citer2 pasal blog aku ni.  Amik kau , kan skunk aku dah privatekan blog aku ni, hanya yg diinvite sahaja boleh baca. bahaya lah staff dekat ofis aku nie. Diorang semua suke jadi PENYIBUK ANTARABANGSA. 

Banyak benda nak cerita sebenarnya, tapi tak tahu nk mule kan dari mana dan mana satu. Banyak benda yang berlaku lately..Takpelah, nanti-nanti lah cerita, tak pun lupe kan aje, kite start dengan cerita baru. Okaylah, Jumpe lagi.