I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, December 16, 2011

Selamat Hari Jadi Ipin

Lama dah rasanya aku tak update blog kan?. Bukan apa takde masa lag sekarang nie nak update, kalau ada mud, tengah rajin macam sekarang baru lah ada rasa nak update blog. Oh, hari nie hari jadi IPIN =D, SELAMAT HARI JADI SAYANG!, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu hendaknya. Awak sudah tua!!! hehehe. Hadiah pon dah tahu nak belikan apa jadi tunggu eh, nanti kite bagi. =D.

Semalam walaupon mataku ngantuk giler, nak tahan mata daripada tidur, gara-gara nak wish SELAMAT HARI JADI DEKAT IPIN. Last-last aku tidur jugak, tapi sempatlah kunci jam sbb nak bangun dan call dia pukul 12.00 am. hehe. Tapi minggu nie tak dapat nak celebrate sama dengan dia, sbb ipin nak balik kampung. Ada hal keluarga yg perlu diuruskan, jadi plan tukar next week. Hadiah pon tunda minggu depan jugak lah yer.

AGAIN, SELAMAT HARI JADI YANG KE..........
SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI SELALU YER SAYANG =D

No comments: