I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, November 16, 2011

:Tak tahu nak bagi post kali nie tajuk ape:

Dah lama kan aku tak update blog dekat sebulan ade kot. Al maklum lah sibuk dengan kerja, bila balik rumah jadi malas dah nak bukak laptop. Tahu-tahu jek sampai umah nak mandi, makan dan tidur. Itu yang utama. hehehe. Cerita terbaru..hmmm..banyak sebenarnya aku nak cerita tapi tak tahu nak mula dari mana. Ok lah, kite starting dari ucapan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA~~. Aku tahu aku dah lambat sebenarnya nak wish tapi ok lah tu dari tak wish langsung betul tak? Raya haji hari tu takde buat ape pun, raya pon macam tak raya. Duduk rumah jek, bangun tidur sampai tengah hari. Boleh? aku boleh jek. Memang tak tahu nak buat ape. Last-last mak aku ajak g rumah makcik aku dekat Bangi. Atuk aku pon takde kat kampung kalau nak raya kat kampung. Atuk aku ikut nenek baru balik kampung dia dekat Muar. Pergilah tuk, asalkan tuk bahagia. ngee~~~

Tapi esok nye mak aku balik jugak kampung, cume aku jek malas nak ikut. Malam tu dia cerita dengan aku, dia dengan makcik-makcik aku pergi pecah masuk bilik atuk dengan nenek. Diorang pergi selongkar semua barang-barang nenek aku. Fuhhh~, mak aku kate kalah anak dara dia punye barang-barang dalam bilik. jangan main-main. hahaha. Aku gelak je lah mak aku cerita. Jahat kan makcik2 aku, Stop cerita pasal tu.

Cerita pasal kerja plak. Lately, banyak jugak kerja, slow-slow lah habiskan. Kang takde kerja borink plak kat bilik tu sesorang. Nasib sekarang ct dah pindah tingkat 11,sama level dengan aku. jadi takde lah boring sangat. At least kalau aku borink aku g jek tempat dia lepak2. Kalau puan cari pun dia leh detect aku dekat ctu. hahaha. Oh, lupe nak cerita, skunk ain dengan kak zety dah jarang breakfast sama dengan kitorang. Kitorang tu ialah ct, aku n knap. Kitorang 3 org datang cepat, diorang datang lambat sikit. Jadi kitorang bertiga jelah. Hmm.. tak best macam dulu. Makan tengahari jek dapat sesama.

Ok, cerita pasal cinta plak. Puih***..gheli "CHINTA". Aku rase bulan nie aku jarang jumpa ipin tak macam sebelum-sebelum nie. Tapi malam nie, aku kua dengan dia. kitorang pergi pasar malam beli petai. hahaha. Mak suruh eh. Ipin yang amik aku dekat KTM hari ni. =D

Dah lah, mata dah nantuk. Mintak lelap. Tidur dulu.
GUD NYTE~~

No comments: