I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, October 10, 2011

: Katil Baru

Aku dah tukar katil baru !!. Balik dari Shah Alam semalam, kitorang terus ke kedai perabut. Mula-mula ingat nak usha dulu. Last-last beli jugak. hehehe.

Aku tak tahu kenapa tetiba aku plan nak tukar katil baru. Memang katil lama aku tu dah buruk, yelah, dah lama kot aku guna sejak aku tingkatan 2 lagi katil lama tu. Tiba lah masa nya aku tukar. Kali nie aku beli katil single jek. Kalau yang lama tu katil queen, kali nie aku beli katil single jek. Aku sorang jek yang tidur dalam bilik tu kot. Kalau ada tetamu nak datang rumah aku, pepandai lah korang bentang tempat tidur, tidur bawah eh. Sorry lah.


No comments: