I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, May 17, 2010

SEmoga Berjaya!!

Semoga berjaya rakan-rakan.
semoga sukses selalu.
buat yang terbaik untuk final exam nie taw.
aku semakin berdebar, paper aku hari khmis..
ternanti2 bila tibanye mase tersebut..
terasa mase lmbat berjalan..
aku nk menjawabnye secepat yg mungkin agar aku cepat habis final exam nie.
bersediakah aku???.
no komen laa.hahahaha

Cinta Tersembunyi

aku xsangke minah yang minat kat bf aku 2 akan delete akaun die teros untuk selame2nye mungkin..
kesian plak aku tgk die..
aku xsangke,nk kate die bru lg dlm fb, member da ramai sampai beribu2.
sanggop die delete fb die cm2 jek, semate2 keciwa tgk bf aku da ad gf.
mesti die sedih gler.
tpy nk wat mcm ne, die da terlambat.
aku pon xkn izinkan die rampas bf aku.
n aku suruh bf aku replay msg die if die ad anta msg.
xpela aku phm perasan minah 2.
sanggop carik fb bf aku kat fb, semate2 untuk rapat blik ngan bf aku.
anyway, aku harap die bahagia skunk.even haty die tgh terluke, aku harap ad owg yg blh cheer up die blik :).
aku harap ko bahagia SYARIZA RAMLI.

Selamat Tengah Hari.

waaaaaa!!!!
aku baru bgn tido..
jam menunjukkan pukul 12.45 tgh hari..
semalam da tido lmbt, bgn pon lambat la nmpknye..hehe.
xde sape kat umh..semuanya g menyahut cabaran menjawab peperiksaan.
paper aku khamis..doc.production.
tkut + berdebar2 jgk rasenye..
tpy xpe..akn ku hadapi juga..
kejap lagi rkn baik aku akn blik ke snie..
die dari ipoh mari..huhu.sempat lagi nie "bercuti"
sedangkn aku kat cnie da mcm ap tah.
aku xsabr nk kemas beg n blik ke KLIA..meninggalkan pekan maty nie..NOTHING!!
selame 2 tahun 1/2 aku tgl kt cnie, aku da msk dengan kehidupan di Port Dickson ni.
klo boleh aku xnk da dtg kat cnie lagi.
da la aku perlu stdy untuk melengkapkn ilmu didada..
wish me luck 4 my final paper on thurdsay!!!

MALAM YANG SUNYI..DITEMANI RENTIK-RENTIK HUJAN.

Aku rase terkejut sangat hari ni sbb dapt tau bf aku diminati + disukai + dicintai oleh someone yg selama nie berkwn rapat dgn die..
terkejut + mls jugak aku kat minah 2 n my bf also..
yela..b4 dis aku pnh ckp kat bf aku yg minah 2 mesti suke kat die, tpy die xnk percaye ckp aku.die bleh kate yg minah 2 just berkawan jek ngn die n minah 2 da bertunang pon..
ble dgr that word 'BERTUNANG' 2 aku jadi lega jap..
n untuk sedp kn haty aku mengiakan ap yg bf aku ckp 2..
at the and of dis story, aku dpt tau yg minh 2 act mmg suke kat bf aku..
pehhhh...GERAM SIOT!!!
aku dpt tau from fb..
tdy aku bkk fb bf aku..
and he got 1 msg from SYARIZA RAMLI ( aku akn ingt nme 2 sampaiu ble2)..
then aku bace laa msg dr die..
she just say :

TAHNIAH..AKU DOAKAN KEBAHAGIAN KO..AKU ANGGAP INI SEBAGAI SATU PENGAJARAN BUAT AKU DALAM HIDUP NI..AKU NI BODOH..X BERTERUS TERANG DENGAN KO DARI DULU LAGI..TAPY XPE..AKU AKAN JADY KN INI SEBAGAI PENGAJARAN..APA2 PON AKU DOAKAN KEBAHAGIAN KO.

First2 aku bace msg 2, terus aku kol bf aku.. n tny sape SYARIZA RAMLI 2???
then die ckp die xknl..
ok..aku bacekn profil die kat bf aku..
aku katekn kat die yg mayb minah nie kembar(panggilan bf aku pade die )..die pon terkejut n xsangke sgt2..
then aku tny die..yg minah nie cantik x?( soalan yg berbaur jeles act.)haha
and aku tny lagi kat die yg die ske x minah 2??.then, DIE ckp DIE SYG AKU, SKE AKU..
aku rase terharu sgt..huhu..
dlm haty ALHAMDULILLAH..
then aku gtau bf aku yg selama nie aku da syak yg mmg minah 2 ske ngn bf aku, tpy die xnk percaye..
huh!!skunk da terbukti kn..instig wanita nie..jgn diperkotak katik kn..huhu.
bf aku just gelak jek..bengang jek aku..
yela, die ske laa die ad peminat kn..huh!
pastu die ckp np minah 2 xpnh ckp awl2 ngn die???
aku just ckp mayb die malu or something..
aku harap minah 2 xtry bf aku..klo x aku flying kick die 360 darjah!!
dont play2!!!

I love u dear!!
setia pada aku k..
kalo x aku bunuh ko!!
hahaha.( psiko)

Thursday, May 13, 2010

Nervous!!!

xlame agi aku nk final daa..
waa...tkt gler..
tpy ini menandakan yg aku akn habis or grad xlme agi..
dats mean yg aku akn bla dr poli nie..
hahahaha..TERUJA.
teringt kenangan2 yg pahit n manis kat poli nie..
aku rase antara sem 1 hingga 5 nie sem yg pling best of cos laa sem 1..
mse 2 kte baru mengenal kwn2 baru, mula mngenal dunia baru..mula mengenal pensyarah2 dan mcm2 lagi laa.
mase sem 1 sumnye manis, sumnye pahit,,
then ble msuk next sem, there is 2nd sem sumenye bru dpt lihat, terbongkar segala2 perangai2 buruk cos mse nie, msing2 da tgl di umh sewa..
selamat tinggal POLI PD!!!!

Sunday, May 2, 2010

Telah ku luahkan segalanya..

mesti korg pelik kn aku ap maksud entry aku yg kat ats nie..
nie pasal smlm aku da ckp ngn bf aku ap yg selama nie aku xpuas aty pasl sikap die..
walau pon mase aku send 2 die telah pon tido dlu..
skit aty kn..but never mine janji aku da ckp segala2 nya benda yg aku xpuas aty.
aku xtau kali nie die akn berubah ke tidak..
amik pengajaran ke ap yang ku gtau 2..
but, never mine klo die x amik peduli pon.
sori coz telling u dat.
i m force 2 do dat.

Saturday, May 1, 2010

tido..mkn..tgk tb..

hahahah...
kelakar plak tajuk blog nie..
mmng btol 2 jela keje aku lpas siap segala projek2.
xtau nk watpe..dok umh tgk tb..internet.
fon aku da 2 hari xberbunyi menandakan ad msg masok..
kos ku gado ngan bf aku..
hal kecik jek sebenarnye...
tpy xtau npe2 die xreti2 nk pujuk aku..
aku nie pmpn la beb, bkn lelki..xkn aku plk nk pujuk die pada hal mmng ternyata 2 mmg slh die..
hhaish..plik la lelaki nie..ego jek lebih kowt..
BENCI..BENCI..BENCI
lantak la die..aku pon lme2 leh jady fed up gak..
xtau da aku da watpe..
die pon bz ngn idop die..langsung xde nk spend time ngn aku..
kua sesame ke..
aku RINDU saat2 mcm 2..
kua tgk wayng, mkn, g picnic..jln2 kat pantai..ronda2..
nie x bende lain yg jdy..
XSKE!!!!!!!!
syg!!wake up!!!sedar la diri tu yg awk telh melukakan hati kekasih awk nie..tlg laa!!!!
bgn!!!!
Ingt jnji2 awk...
PLEASE....:( :( :(