I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, February 11, 2010

taraa...

Hmmm..
aku dah pon baik dengan boy-fie aku smlm..
fuhh..lega gler..lpas nie kte jgn gadoh2 lg cam2 eh sayang..
janji sayang xwat mcm 2 lagi k..
xsabar nak tunggu malam nie.. :)
i love u..
sayang awak selamanye.
Written by,
nHa

Wednesday, February 10, 2010

Benda yang paling aku idam-idamkan.

yang nie nice but aku xske..
wane die npk suram..


cantikkan ipod nie..


nie wane kelabu..


xbpe menarik sangt bg aku..


kalo boleh aku nk cr yang wane merah,hijau atau pink..



ha, yang nie plak wane itam.
Pehh,,,cantikkan gler kn..

aku try search kat internet wane2 lain.

tpy susah ckit la..

ari 2 aku da try tgk kat mid valley ipod nie..
rase nk beli taim 2 jgk..
tpy..hahah..
duit xckup..
xpe2 tgu..
aku mesty dptkan jgk.

kebuntuan.

hari ni aku gado dgn bf ak..
pasal bende kecik jek sebenrnye..
tpy xtau la..ak terasa haty btol..
sblm nie ak ad mimp pasal ak hampir2 kne raped ngn seseorg..then aku kol bf ak, tpy die wat xtau jek n xnk tlg aku..
then ak cite kat die pasal mimp nie..
n die kate yg bende 2 xkn terjady pada aku sbb die mesty akn tlg aku walau ap pon..
lagi die kate mimp 2 tipu jek..so ak dgr pon lega la..
tpy semlm ak gado dgn die pasal ak nk kua mlm dlm pukul 1 cam2 ngan mber2 aku..tp die xbg..ok, aku xg...n mgkin sbb ak jgk yg xdgr kate..ak mengaku la ksalahn ak 2..
tpy yg wat ak kecil haty sgt die kate ' kalo aku kua jgk mlm2 bute mcm 2, ape2 terjady pada aku die akn wat xtau jek..n jgn nk mintk tlg die lps 2'..
hmmm..mse 2 aku terus nangis n diamkn diri..terase btol ak..
sebb aku teringt kan mimpi aku 2...
sedih nye..
bwu seblm nie die ckp walau ap pon terjady die akn tlg aku..
tpy nie kate lain plak..
laki sume same jek..
sampai skunk ak x call or msg die pon..
lantak la..
aku mls nk pk..
tpy ape pon aku tetap syg die..
i.l.y

written by,
nHa